Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Transport de la comanda. Despeses d'enviament:

Cada ENTITAT es responsabilitzarà del transport dels seus articles comprats en www.elmercatsocial.cat en la forma que consideri més adient, bé directament o a través d'una empresa de missatgeria i serà lliurat en els terminis més endavant detallats en funció de la destinació de lliurament de la mercaderia.

 

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar a algú al domicili etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent obligatori emplenar la casella relativa als telèfons de contacte.

 

El preu del transport es calcula en funció del país de destinació, els articles adquirits, l'embalatge utilitzat per al seu enviament, i mètode de transport triat. El preu exacte del transport es calcularà en incloure cada article en la cistella de la compra i figurarà a la pàgina que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda mitjançant "Acceptar Compra" i abans de la introducció de les dades de la targeta de crèdit o de dèbit.

 

Els costos d'enviament poden modificar-se en qualsevol moment sense necessitat de previ avís, sent vigents els nous preus a partir del moment en què es publiqui la modificació en el web i aplicable aquesta modificació a totes les confirmacions de comandes realitzades amb posterioritat. En cap cas sofrirà alteració el preu de les comandes ja confirmades amb anterioritat, encara que la mercaderia no s'hagi lliurat encara.

 

Les ENTITATS lliuraran les comandes en els terminis màxims indicats a baix:

6,65 euros (I.V.A. inclòs) per entitat.  El lliurament del producte venut s’ha de realitzar en un termini màxim de 3/4 dies des de l’endemà de la recepció de la comanda.

 En el còmput d’aquests terminis es tindran en compte només els dies hàbils, exclosos dissabtes, diumenges i festius d’acord amb el calendari oficial de la ciutat de Barcelona, podent ser superiors durant algunes setmanes de l’any, com per exemple el període de Nadal. En tot cas les ENTITATS s’obliguen a anunciar aquesta casuística excepcional a l’Usuari, mitjançant missatge clar i inequívoc abans que l’Usuari processi el pagament de la comanda, així com si la botiga virtual és o no operativa durant el mes d’agost.

La responsabilitat de les entitats queda limitada en casos de força major (vagues, fenòmens climatològics adversos que impedeixin el tràfic normal per terra, mar o aire,…). En aquests casos, les entitats lliuraran les comandes el més aviat possible, i els terminis a dalt indicats no s'aplicaran.

 

Devolucions de productes defectuosos.

Si el producte no és conforme amb el contracte, quan per error nostre no correspon a fi de la comanda, o bé si és defectuós en origen o està danyat, haurà de posar-se en contacte amb l'ENTITAT venedora del producte, o ben trucant per telèfon al nombre d'atenció la client de l'Entitat venedora corresponent, on li indicaran la forma de procedir.

El procediment per a la devolució dels productes no conformes serà el mateix que l'estipulat en l'apartat següent per a canvis i devolucions en general, havent de procedir a la devolució de la comanda l'adreça de l'ENTITAT venedora corresponent, bé mitjançant un transportista, servei de missatgeria, correu postal o bé personalment, lliurant en mà el producte.

 

Una vegada retornat el producte l'ENTITAT procedirà a examinar-ho detingudament i li comunicarem per e-mail, dins del termini més breu possible, si és possible la seva substitució o procedeix la seva devolució amb reintegrament de les quantitats abonades. La substitució o acceptació de la devolució de l'article s'efectuarà al més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim dels 30 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que procedeix la devolució o substitució de l'article no conforme.

 

D'acord amb la legislació vigent, quan l'article no sigui conforme amb el contracte, la seva devolució o substitució serà gratuïta, inclosos totes les despeses derivades d'enviaments que seran a càrrec de l'ENTITAT venedora corresponent. El reemborsament de les quantitats satisfetes li serà efectuat en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per a la compra del producte.

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12299256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem