Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

SERVEI DE MANIPULATS INDUSTRIALS

Descripció ràpida

Som el complement perfecte per al teu projecte industrial o promocional que requereix processos manuals. Gestionem produccions contínues, puntuals i campanyes. Necessites emmagatzemar o planificar expedicions? T’expliquem com ho fem.

- SERVEIS DE MANIPULACIÓ INDUSTRIAL I PROMOCIONAL A PETITA I GRAN ESCALA: El nostre Centre Especial de Treball té recursos humans i tècnics per completar qualsevol fase productiva.
- SOLUCIONS CREATIVES I PERSONALITZADES: Treballem amb el teu departament de producció, compres o màrqueting per aconseguir un producte final de qualitat.
Organitzem els nostres recursos i processos per garantir un producte acabat de qualitat, personalitzat, preu competitiu, capacitat de gestió de grans volums i lliuraments en termini combinat amb el valor afegit social de les persones que ho realitzen.

Disponibilitat: Fora d'existència

SERVEI DE MANIPULATS INDUSTRIALS

La teva aportació social

Estàs demanant pressupost per un servei que vetlla per la integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Portolà. La Fundació té com a objectiu atendre les necessitats d'integració social i laboral de persones amb discapacitat intel•lectual, mitjançant la creació de llocs de treball dignes i remunerats, millorar la formació laboral i donar suport social a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.
[profiler]
Memory usage: real: 18350080, emalloc: 17640968
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem