Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Destrucció de documents

El Mercat Social posa a disposició, tant d’empreses de qualsevol sector i dimensió, com organismes, institucions i l’administració pública, serveis de destrucció certificada de documentació confidencial que garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable dels documents. La compra d’aquests serveis permetrà que les persones que més ho necessitin continuïn creient en un futur millor i, a les entitats que fan possible aquestes causes, a seguir amb la seva labor social.

1 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent
 1. Destrucció certificada de Documentació

   El servei de DESTRUCCIÓ CERTIFICADA DE DOCUMENTACIÓ CONFIDENCIAL garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable de la documentació que els clients considerin confidencial, més enllà del que estipuli la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

   Destruïm documents, en paper i/o en format digital (mitjans d’emmagatzematge electrònic: disc durs, cd´s, usb, ssd, etc.), eliminant dades confidencials i oferim:

  • Servei puntual o esporàdic.
  • Subministrament de contenidors per al dipòsit de la documentació confidencial que es genera en el dia a dia  (una bona alternativa i/o complement a/de les destructores).

  *Fem el subministrament i/o recollida a les instal·lacions dels nostres clients.

  *Entreguem el certificat de destrucció, exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (no és el certificat que emet un gestor de residus conforme se li ha lliurat el paper).

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

1 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent