Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Mercat Social de Voluntaris.cat

Catering

El Mercat Social proposa un càtering de qualitat amb una selecció de productes creatius, casolans i elaborats a les nostres instal•lacions de Barcelona. Tot a punt des de primera hora del matí per a les teves reunions de treball, jornades de formació, inauguracions, etc.

La compra d’asquest serveis permetrà que aquestes persones continuïn creient en un futur millor, i a les entitats que fan possible aquestes causes, a continuar amb la seva labor social.

2 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent
 1. Vols una pausa perfecta a la feina? Catering de la Fundació Ared

  La pausa perfecta durant jornades, conferències, reunions i esdeveniments de tot tipus.
  Oferim una àmplia varietat de propostes que inclouen aigua, sucs de fruita, cafè, llet i infusions. A més, el client podrà escollir entre diferents opcions culinàries.
  El servei inclou parament complert (taules altes, copes, tovalles, etc.), transport a Barcelona, muntatge i desmuntatge.
  Dissenyem propostes per a necessitats especials. Contacta’ns i consulta totes les possibilitats.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 2. Celebra els teus esdeveniments d'empresa i familiars amb Catering Esbo!

  Càtering ÉsBo és la línia de serveis de càtering de Tesiprat Serveis, el Centre Especial de Treball de La Fundació Rubricatus. Compta amb una llarga experiència i disposa d’una àmplia oferta de productes de qualitat i serveis destinats a particulars, empreses privades i organismes públics. El servei de Càtering ÉsBo s’adapta a les diferents necessitats i preferències dels seus clients i se’ls assessora perquè els esdeveniments programats tinguin sempre l’èxit garantit.

  PROMOCIO EL MERCAT SOCIAL: Gaudeix d'un 10% de descompte.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

2 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent