Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

La Bugaderia d'ACIDH

Descripció ràpida

Des del nostre CET oferim un servei de bugaderia industrial acurat i de qualitat, de la mà d’un equip compromès i totalment dedicat als nostres clients: rentat i planxat industrial de roba plana i roba de forma.
Donem cobertura al sector d’hostaleria, col·lectivitats, residències, centres esportius, serveis socials i altres organitzacions o empreses que necessitin servei de bugaderia industrial.
L'Objectiu Social de la bugaderia és la de formar i oferir un lloc de treball a persones amb discapacitat intel·lectual, facilitant la inclusió socio-laboral i millorant tant la seva qualitat de vida com la del seu entorn.

Disponibilitat: Fora d'existència

La Bugaderia d'ACIDH

La teva aportació social

Estàs demanant pressupost per el servei de Bugaderia industrial d'ACIDH, entitat declarada d’Utilitat Pública que des de 1994 treballa per l’atenció de les persones amb Intel·ligència Límit (IL) i discapacitat intel·lectual lleugera, la principal funció de la qual és la prestació de serveis per cobrir les seves necessitats a nivell social, laboral i formatiu i dedicada a millorar la seva qualitat de vida.