Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Bugaderia

El Mercat Social posa a disposició el servei de bugaderia industrial amb rentat i planxat industrial de roba plana i de forma. El servei està adaptat a empreses del sector hosteleria així com entitats, residències, centres esportius i altres organitzacions i empreses que ho sol·licitin.

La compra d’aquests serveis permetrà que les persones que més ho necessitin continuïn creient en un futur millor i, a les entitats que fan possible aquestes causes, a seguir amb la seva labor social.

1 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent
  1. La Bugaderia d'ACIDH

    Des del nostre CET oferim un servei de bugaderia industrial acurat i de qualitat, de la mà d’un equip compromès i totalment dedicat als nostres clients: rentat i planxat industrial de roba plana i roba de forma. Donem cobertura al sector d’hostaleria, col·lectivitats, residències, centres esportius, serveis socials i altres organitzacions o empreses que necessitin servei de bugaderia industrial. L'Objectiu Social de la bugaderia és la de formar i oferir un lloc de treball a persones amb discapacitat intel·lectual, facilitant la inclusió socio-laboral i millorant tant la seva qualitat de vida com la del seu entorn. Saber més
    0,00 €

    Fora d'existència

1 Item(s)

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent