Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Mercat Social de Voluntaris.cat

Serveis

Articles 1 a 10 de 19 totals

Pàgina:
 1. 1
 2. 2

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent
 1. Vols una pausa perfecta a la feina? Catering de la Fundació Ared

  La pausa perfecta durant jornades, conferències, reunions i esdeveniments de tot tipus.
  Oferim una àmplia varietat de propostes que inclouen aigua, sucs de fruita, cafè, llet i infusions. A més, el client podrà escollir entre diferents opcions culinàries.
  El servei inclou parament complert (taules altes, copes, tovalles, etc.), transport a Barcelona, muntatge i desmuntatge.
  Dissenyem propostes per a necessitats especials. Contacta’ns i consulta totes les possibilitats.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 2. Pinxos de sabons aromàtics per batejos, comunions i aniversaris!

  Pinxo de sabons de glicerina aromàtica fet de forma artesanal. Peces amb lletres de colors i decoració: estrella, cors, números etc

  Detalls ideals per a a regalar a comunions, batejos i altres celebracions; aniversaris etc Sota comanda. Preu per unitat: De 1,50 € a 2,50 € segons models.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 3. Pack de felicitacions de paper plantable-Model Caseta

  Felicita als teus familiars, amics, treballadors, proveïdors amb aquestes felicitacions solidàries i originals. Estan fetes amb cartolina estucada de 350gr i plenes de llavors! El seu destinatari es sorprendrà al trobar que el paper interior es pot plantar. I creixerà camamilla. Model Caseta verda. Preu unitat: 2,50€ Es poden personalitzar amb logo, noms etc. Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 4. Pack de felicitacions de paper plantable-Model Cor

  Felicita als teus familiars, amics, treballadors, proveïdors amb aquestes felicitacions solidàries i originals. Estan fetes amb cartolina estucada de 350gr i plenes de llavors! El seu destinatari es sorprendrà al trobar que el paper interior es pot plantar. I creixerà camamilla. Tres models a triar: Cor vermell, cor gris Preu unitat: 2,50€ Es poden personalitzar amb logo, noms etc. Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 5. Pack de capsetes Solidaritat -Especial casament

  El vostre casament pot tenir un detall de record solidari. Serà un regal amb doble sentit. Les capsetes mesuren 6 x 5 cm i contenen xocolatines. Comanda mínima de 100 capsetes. Preu unitat: 3 €. Model amb gometes de colors. En català i castellà. Inclou targeta amb els noms. Saber més
  3,00 €

 6. Destrucció certificada de Documentació

   El servei de DESTRUCCIÓ CERTIFICADA DE DOCUMENTACIÓ CONFIDENCIAL garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable de la documentació que els clients considerin confidencial, més enllà del que estipuli la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

   Destruïm documents, en paper i/o en format digital (mitjans d’emmagatzematge electrònic: disc durs, cd´s, usb, ssd, etc.), eliminant dades confidencials i oferim:

  • Servei puntual o esporàdic.
  • Subministrament de contenidors per al dipòsit de la documentació confidencial que es genera en el dia a dia  (una bona alternativa i/o complement a/de les destructores).

  *Fem el subministrament i/o recollida a les instal·lacions dels nostres clients.

  *Entreguem el certificat de destrucció, exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (no és el certificat que emet un gestor de residus conforme se li ha lliurat el paper).

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 7. Taller Scooter (Patinet)

  El scooter és un esport que consisteix a lliscar-se sobre un scooter o patinet amb manillar i al seu torn poder realitzar diversitat de trucs, gran part d’ells elevant la taula del sòl i fent figures i piruetes amb ella en l’aire. El taller passa de la iniciació a les formes més atrevides donant als participants les eines per a la iniciació d’aquest esport urbà. Si els participants ja tenen un nivell mínim podran practicar figures i acrobàcies. El taller consta de circuïts, jocs i diferents metodologies que apropen el món de l’scooter als participants.

  PROMOCIÓ EL MERCAT SOCIAL: Gaudeix d'un 20% de descompte.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 8. Taller de Parkour

  El parkour és l’art del desplaçament i consisteix en desplaçar-se en qualsevol entorn fent servir les habilitats dels propi cos, amb eficàcia i eficiència fent moviments segurs i sent molt hàbil. El taller passa de la iniciació a les formes més atrevides donant als participants les eines per a la pràctica d’aquest esport urbà. Si els participants ja tenen un nivell mínim podran practicar figures i acrobàcies.

  PROMOCIÓ EL MERCAT SOCIAL: Gaudeix d'un 20% de descompte.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 9. Festa Aniversari amb activitats urbanes

  "Celebrem el teu aniversari amb una classe d’scooter o skate, un esmorzar o berenar i una estona per posar en pràctica tot el que has aprés amb el monitors d’Urban Time. Et proposem una festa diferent on podràs aprendre tècniques d’scooter freestyle amb els teus companys i després gaudir d’allò après al skateparck que triïs. Farem del teu aniversari un dia inoblidable i original gaudint de l’scooter o l'skate."

  PROMOCIÓ EL MERCAT SOCIAL: Gaudeix d'un 20% de descompte.

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

 10. Mobles amb valor per al teu espai!

  Dóna valor afegit al teu espai amb mobles fabricats al taller d’Arrels
  Fundació on persones que han viscut al carrer treballen amb fusta
  reutilitzada elaborant mobiliari dissenyat per Curro Claret.
  Oferim l’opció de llogar o comprar tauletes, prestatges, bancs, cadires,
  tamborets i altres mobles de petit format adaptats a les necessitats de
  les teves activitats i exposicions!

  Saber més
  0,00 €

  Fora d'existència

Articles 1 a 10 de 19 totals

Pàgina:
 1. 1
 2. 2

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent