Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Mercat Social de Voluntaris.cat

CALENDARI de Bombers

Descripció ràpida

El calendari solidari, on hi participen Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Bombers d'Andorra té la finalitat de recaptar fons per a programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió, que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu.

El projecte solidari ha aplegat nens i nenes, atesos a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amb bombers de parcs d'arreu de Catalunya. Han compartit una estona divertida que fotògrafs voluntaris com Joan Revillas, Pablo Tosco, Anna Surinyach, Juan Carlos Tomasi, Pau Coll, Núria López Torres, Aleksandra Dynas, Rosana Vidal, Jordi Pou, Lluís Calsina, José Carlos Leon y Eddy Kelele s'han encarregat d’immortalitzar per confeccionar aquest calendari.

A més, l'il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els adhesius per decorar el calendari incloent-hi una col·lecció de stickers per personalitzar el calendari.

Disponibilitat: En existència

10,00 €
O

Més vistes

CALENDARI de Bombers

La teva aportació social

Amb la compra del calandari de Bombers solidaris donaràs suport als programes d'atenció a persones en risc d'exclusió social que atén l'Obra Social de Sant Joan de Déu.