Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Mètode de Pagament:

Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o dèbit (VISA, MASTERCARD).

 

Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l'entitat financera corresponent, una vegada s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el nombre de comanda perquè es pugui en tot moment i des de l'ordinador fer el seguiment del mateix. Així mateix, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicades. La no recepció d'aquest missatge pot deure's a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d'escriptura en l'adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb el servei d'Atenció al Client de la FCVS.

 

En concret la FCVS, en tant en quant centralitza la gestió del cobrament de totes les vendes de les ENTITATS que es produeixen en la botiga virtual "El Mercat Social" li ofereix les següents formes de pagament:

 

Targeta de crèdit VISA, MASTERCARD.

Li garantim que cadascuna de les transaccions realitzades per la FCVS és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancaris es realitzen utilitzant un entorn segur.

[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 12275824
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem