Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Lot "Sobretaula"

Descripció ràpida

Lot pensat per gaudir-lo en companyia de la gent que estimes asseguts al voltant de la taula després dels àpats de Nadal. Un assortit de productes amb ànima i un fort compromís social que t’acompanyaran en moments especials d’aquestes festes.
El lot consta de:
- 1 ampolla 3 Nits d’Urpina. 75 cl.
- 1 ampolla de vi Blanc de Serè eco de L'Olivera Cooperativa. 75 cl.
- 1 formatge semicurat de vaca Tendret de Formatges Muntanyola. 350 gr.
- 1 caixa d’Arrugats de xocolata del Rosal de l’Associació Alba.
- 1 coca de Torró Tou de Vicens.
- 1 torró Tou d’ametlla de Vicens.
- 1 pot d’Ametlles garrapinyades d’AMPANS.
- 1 pot de Melmelada de pomes i canyelles de es im-perfect.

Tant els Vins d’Urpina com els Formatges Muntanyola d’AMPANS són projectes que donen oportunitats d’inserció laboral i de reconeixement social a les persones que en formen part. A la Finca Urpina, fruit de l’esforç de moltes mans que durant l’any cuiden les vinyes, hi neixen els Vins d’Uprina. I a tocar de la vinya, una granja de cabres i una formatgeria on elaborem els Formatges Muntanyola, altament reconeguts per a experts formatgers.

Disponibilitat: En existència

45,95 €
Veure la cistella
O
Lot "Sobretaula"

La teva aportació social

Aquests lots de Nadal són el fruit de la il·lusió i dedicació de la nostra gent, la gent d’AMPANS, i en ells hi trobareu una selecció de productes amb compromís social i del territori. Productes amb ànima que, delicadament presentats, us oferim perquè els regaleu a les persones que voleu cuidar aquest Nadal. Amb la compra dels lots dónes feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.