Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Lot Alba I

Descripció ràpida

Lot elaborat amb productes gastronòmics del territori i de qualitat:

-1 Ampolla de vi Blanc de Serè eco de L'Olivera Cooperativa.
Vins amb ànima social. Van començar aquesta aventura l’any 1974 a Vallbona de les Monges. A L’Olivera treballen terres de vinyes i d’oliveres i n’elaborem els fruits: vins i oli. Són una cooperativa d’integració social que incorpora persones amb discapacitat que participen activament en tot el procés.

-1 pack d'Arrugats de xocolata El Rosal. 125 gr. Galetes amb tradició. El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 a Tàrrega i el 2004 l'Associació Alba n'agafa el relleu amb l'objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat. Totes les galetes s'elaboren a mà, d'una en una, amb ingredients naturals, sense conservants ni colorants. Delicioses per la seva textura cruixent, el seu aroma i un toc de la millor xocolata.

-1 Torró bombó ametlla de Torrons Alemany 150 g

-1 Torró tou Alemany 150 g

-1 Fuet artesà Mallart Fundació Mas Albornà 180 g

-1 pot Melmelada de pebrots vermells Es Im-perfect 165 g

-1 Caixa de cartró petita

IMPORTANT: Si voleu comprar més de 2 cal contactar amb el mail [email protected]

Disponibilitat: En existència

30,00 €
Veure la cistella
O

Més vistes

Lot Alba I

La teva aportació social

L’Associació Alba elabora lots gastronòmics amb productes de proximitat i amb valor social. Elaborats alguns per Centres Especials de Treball que dónen ocupació a persones amb dificultats. Aquests lots s’elaboren especialment per Nadal o com a regals d’empresa per a esdeveniments, i la seva manipulació es realitza per les persones del Centre Ocupacional de l’entitat a Tàrrega (Lleida)