Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

MASCARETA REUTILITZABLE

Descripció ràpida

MASCARETA REUTILITZABLE (TEIXIT ANTIBACTERIÀ-HIDRÒFUG) - COBERTOR FACIAL COMUNITARI CWA

Mascareta higiènica reutilitzable i ajustable confeccionada a doble capa: una capa interior en color blanc o negre de teixit de microfibra tecnosanitària 100% polièster amb acabat antibacterià i hidròfug; i una altra capa tèxtil exterior de cotó-polièster.
Aquesta mascareta té forma anatòmica que s'ajusta perfectament a la cara (podràs ajustar-la amb el cenyidor que porta incorporat) i també es pot portar penjada. És molt fresca, lleugera i còmoda.

El disseny és exclusiu i està fet per treballadors/res de la entitat!

disponible:M (estàndard 15 x 23 cm aprox)
S'envia embossada i tancada amb fullet informatiu.

CERTIFICACIÓ - HOMOLOGACIÓ
Segons butlletí 03733136 // 930.369 emès per AQUIMISA S.L, aquesta mascareta compleix amb tot el que especifica la normativa europea de "Cobertor Facial Comunitari CWA".
- <90% d'eficàcia de filtració bacteriana (BFE)
- <40 Pa / cm2 de pressió diferencial (Pa / cm2) - Respirabilitat després de 20 rentats
- Garantida fins a 20 rentats a 60 graus sense que afecti les característiques del teixit.
Les mascaretes higièniques són un complement a les mesures de distanciament social i higiene recomanades pel Ministeri de Sanitat per minimitzar el risc de propagació de l'agent patogen Covid-19.
Període recomanat d'ús de 8 hores diàries.
Mascareta recomanada per a majors de 5 anys. En cas d'utilització infantil, utilitzar-la sempre sota la supervisió d'un adult.
Avís: No és un producte sanitari, ni un Equip de Protecció Individual (EPI). Aquest producte està destinat a la població sense símptomes de la malaltia. Cal rentar-lo abans del seu primer ús.
Mascareta confeccionada a el 100% a les nostres instal·lacions a Santa Coloma de Cervelló, Barcelona.

Disponibilitat: En existència

10,00 €
Veure la cistella
O
MASCARETA REUTILITZABLE

La teva aportació social

Les mascaretes tèxtils són confeccionades al nostre taller de confecció que dona feina a més de 100 persones amb discapacitat intel·lectual. La matèria prima utilitzada de proximitat és el teixit sense teixir material àmpliament emprat en el sector sanitari, hospitalari i farmacèutic. Són sostenibles perque les pots reutilitzar, recomanem rentar-les després de cada ús personal.
[profiler]
Memory usage: real: 19660800, emalloc: 19024144
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem