Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

Mercat Social de Voluntaris.cat

Empreses

 

La interacció entre empreses, entitats socials, persones voluntàries  i  administració pública, és un factor de vital importància per construir plegats una societat més sostenible i equitativa. Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social recalquem el valor d’aquesta implicació.

La Responsabilitat Social per part de tots els agents socials és l’objectiu que perseguim. I  us oferim la nostra gestió per a facilitar-vos-la.

El Mercat Social és una eina  per enfortir el pla de Responsabilitat Social de la vostra empresa.

Des d’El Mercat Social us oferim l’oportunitat de realitzar compra responsable, de  difondre l’eina  entre els vostres treballadors, i fins de decidir conjuntament amb vosaltres, altres fórmules de col·laboració en la inserció sociolaboral de  persones que ho necessiten especialment.

A més, a El Mercat Social us assessorem en la compra de productes solidaris o en la contractació de serveis  durant tot l’any, o en campanyes com la de Sant Jordi i Nadal, entre d’altres.

Si  la vostra empresa hi està interessada, podeu posar-vos en contacte al 93 314 19 00 o bé enviar-nos un mail a gestiomercat@voluntaris.cat amb la vostra proposta.