Mercat Social de Voluntaris.cat

Transport gratuït

a partir de 50€ per compra/entitat!

Menú

SportBag Mini – Coral 886 CO2

Descripció ràpida

Versió petita de l'Sports Bag de teixit Infinit Denim i té una nansa ajustable i un tancament negre en la seva obertura.

MIDES: 25 x 13 cm de diàmetre.
El producte que té entre les mans està fet amb fils i teixits fabricats per Infinit Denim. Un 60% de l'material és reciclat; 30% són texans post-consum i 30% és cotó residual de tallers de confecció.
El 40% restant és cel·lulosa de boscos conreats de manera sostenible (FSC).

Els botons i resta de components de la peça són vegans i reciclats o ecològics. Si detectes alguna impuresa és a causa de l'alt percentatge de reciclatge en la seva composició.

Tintura amb productes REACH i procés sostenible i ecofriendly pel seu baix consum d'energia i aigua 30%.

SOSTENIBILITAT: Es van utilitzar matèries primeres locals, ecoamigables i produïdes sota estàndards ètics. La producció és local i els nostres processos de producció són de baix consum d'energia i aigua. En els nostres tallers es respecta el pagament just i condicions laborals dignes.

S'aposta per la durabilitat de les peces i la seva reparabilitat. Es va emprar, en la seva totalitat o en un percentatge, com a matèria primera "residus" tèxtils de denim post consum apostant per la circularitat a l'emprar menys recursos verges i generant menor impacte ambiental.

Es van produir 886 menys quilos de CO2 que en un producte mitjana.

Quan el producte arribi a la fi del seu cicle de vida amb tu, dónala de segona mà o porta-la a un punt de reciclatge. Si ets a Barcelona, ​​el millor serà tornar-la a la nostra Factory Store on tractarem d'allargar la vida dels seus materials fins a l'infinit.

Disponibilitat: Fora d'existència

Més vistes

SportBag Mini – Coral 886 CO2

La teva aportació social

Els productes Back To Eco estan fets amb texans usats provinents de Roba Amiga. El 90% de la confecció es fa a un taller propi on s'han contractat persones en risc d'exclusió social, i el 10% restant al CET d'Estel Tapia.