Please specify the product's required option(s).

aaa

Més vistes

Destrucció certificada de Documentació

 El servei de DESTRUCCIÓ CERTIFICADA DE DOCUMENTACIÓ CONFIDENCIAL garanteix la destrucció immediata i a un nivell irrecuperable de la documentació que els clients considerin confidencial, més enllà del que estipuli la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).


 Destruïm documents, en paper i/o en format digital (mitjans d’emmagatzematge electrònic: disc durs, cd´s, usb, ssd, etc.), eliminant dades confidencials i oferim:  • Servei puntual o esporàdic.

  • Subministrament de contenidors per al dipòsit de la documentació confidencial que es genera en el dia a dia  (una bona alternativa i/o complement a/de les destructores).


*Fem el subministrament i/o recollida a les instal·lacions dels nostres clients.


*Entreguem el certificat de destrucció, exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (no és el certificat que emet un gestor de residus conforme se li ha lliurat el paper).

Disponibilitat: En existència

0,00 €
Veure la cistella

La teva aportació social

Estàs demanant pressupost per el servei de Destrucció de Documentació confidencial de Mansol Projectes, empresa social operativa des de 1999, constituïda com a Centre Especial de Treball. L' objectiu de Mansol és donar feina a persones amb discapacitat física i situació d'exclusió social.
[profiler]
Memory usage: real: 14942208, emalloc: 14679552
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem